Green Eagle i Halmstad AB

Hallands län

Information

Green Eagle i Halmstad AB är ett företag som finns i Halmstad. I Green Eagle i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvidsson, Jenny Elisabeth som är född 1980 och har titeln VD, Arvidsson, Jenny Elisabeth som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Carl Christian som är född 1978 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Green Eagle i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Green Eagle i Halmstad AB på telefon 035-104030.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av reklam- och presentartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Green Eagle i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Green Eagle i Halmstad AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Green Eagle i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-03 och Green Eagle i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Green Eagle i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Green Eagle i Halmstad AB har 556751-9524 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.