Unik Assistans Sverige AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva personlig assistans genom LSS LASS, köp av administrativa tjänster för anställning och utbildning av personal, lönehantering, bokföring, schemaläggning, ledsagning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Unik Assistans Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Unik Assistans Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2008-02-19 så skapades Unik Assistans Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Unik Assistans Sverige AB har haft det sedan 2008-05-08.

556752-1272 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Unik Assistans Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Unik Assistans Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 035-186930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Unik Assistans Sverige AB är Ahlqvist, Anna Marie Louise som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlqvist, Nils-Olof Christer som är född 1957 och har titeln Suppleant, Crona, Sven Anders Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .