Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK)

Hallands län

Information

560212-XXXX är organisationsnummer för bolaget Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) finns i.

Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) har varit registrerat sedan 1984-05-17 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) är följande:

Vill ni komma i kontakt med Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) så kan ni göra det på telefon genom 035-149681 eller genom brev på följande adress:

All slags byggverksamhet och kalkningsarbeten (sjökalkning).

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstad Bygg & Entreprenad (HaBEK) och det är Svensson, Kennet Åke som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,