Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall

Hallands län

Information

560721-XXXX är organisationsnummer för företaget Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall finns i.

Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall har varit registrerat sedan 2007-10-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-09-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-04.

Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall så kan ni göra det på telefon genom 035-46238 eller genom brev på följande adress:

Handel via nätet med antika och begagnade möbler och saker.

Det finns olika personer som har en koppling med Ann-Tikt & Sånt, Ann Crivall och det är Crivall, Ann Marie Christina som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,