Hälsopunkten Halmstad

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Hälsopunkten Halmstad är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hälsopunkten Halmstad är ett av dem. Statusen för Hälsopunkten Halmstad är att Bolaget är aktivt.

Hälsopunkten Halmstad är ett Enskild firma och skapades 2003-04-24. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hälsopunkten Halmstad ska trivas.

Hälsopunkten Halmstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Friskvård och hälsa. Akupressur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsopunkten Halmstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Hälsopunkten Halmstad och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hälsopunkten Halmstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-44730.

.

De som är på något sätt har med Hälsopunkten Halmstad är Nilsson, Eva-Maj Anette som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hälsopunkten Halmstad har 570220-XXXX som sitt organisationsnummer.