UPP - Utredning och psykologpraktik

Hallands län

Information

570316-XXXX är organisationsnummer för bolaget UPP - Utredning och psykologpraktik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UPP - Utredning och psykologpraktik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som UPP - Utredning och psykologpraktik finns i.

UPP - Utredning och psykologpraktik har varit registrerat sedan 2002-10-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för UPP - Utredning och psykologpraktik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

UPP - Utredning och psykologpraktik är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för UPP - Utredning och psykologpraktik är följande:

Vill ni komma i kontakt med UPP - Utredning och psykologpraktik så kan ni göra det på telefon genom 073-7311509 eller genom brev på följande adress:

Psykologisk utbildning, utredning ovh behandling.

Det finns olika personer som har en koppling med UPP - Utredning och psykologpraktik och det är Lindström, Ingrid Katarina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,