Frid och fröjd Hälsobyrå

Hallands län

Information

Frid och fröjd Hälsobyrå är en verksamhet som finns i Halmstad. I Frid och fröjd Hälsobyrå finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gräntz Carlsson, Maj Bodil Solveig som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frid och fröjd Hälsobyrå så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Frid och fröjd Hälsobyrå på telefon 035-108084.

Massage och spabehandlingar samt hälsocoaching av privatpersoner och företag, kurser och föredrag om hälsa och stresshantering, försäljning av presenter och spaprodukter.

Idag är Frid och fröjd Hälsobyrå av bolagstypen Enskild firma.

Frid och fröjd Hälsobyrå är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Frid och fröjd Hälsobyrå innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-26 och Frid och fröjd Hälsobyrå är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-11-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frid och fröjd Hälsobyrå så är det följande:

Frid och fröjd Hälsobyrå har 570410-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.