DMs Handel & Ekonomi

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och DMs Handel & Ekonomi är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och DMs Handel & Ekonomi är ett av dem. Statusen för DMs Handel & Ekonomi är att Bolaget är aktivt.

DMs Handel & Ekonomi är ett Enskild firma och skapades 2005-04-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som DMs Handel & Ekonomi ska trivas.

DMs Handel & Ekonomi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med livsmedel, konfektyr, glass, dricka, dags- och veckotidningar, badleksaker. Även försäljning av varmkorv samt egen baguetteberedning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DMs Handel & Ekonomi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är DMs Handel & Ekonomi och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med DMs Handel & Ekonomi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-44253.

.

De som är på något sätt har med DMs Handel & Ekonomi är Moberg, Dick Mikael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DMs Handel & Ekonomi har 570411-XXXX som sitt organisationsnummer.