Firma Tasarel

Hallands län

Information

Firma Tasarel är ett bolag som finns i Halmstad. I Firma Tasarel finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreasson, Lars-Eric Ivan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Tasarel så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Tasarel på telefon 035-61993.

Handel med hantverk, tillverkning och försäljning av produkter i lammskinn, tovat, vävt, sytt, näver, halm och siden, tillverkning och försäljning av bivaxljus och handgjort papper, aromamassage, tillverkning av krämer och cerat, blandning av oljor, försäljning av aromalampor och eteriska oljor, försäljning av gårdsprodukter inom livsmedelsbranschen samt konsultverksamhet inom hantverk och aroma.

Idag är Firma Tasarel av bolagstypen Enskild firma.

Firma Tasarel är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Firma Tasarel innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och Firma Tasarel är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Tasarel så är det följande:

Firma Tasarel har 570706-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.