Cecilias hud & fotvård

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Cecilias hud & fotvård är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Cecilias hud & fotvård är ett av dem. Statusen för Cecilias hud & fotvård är att Bolaget är aktivt.

Cecilias hud & fotvård är ett Enskild firma och skapades 2006-09-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Cecilias hud & fotvård ska trivas.

Cecilias hud & fotvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva medicinsk forvård och hudvårdsterapeut.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cecilias hud & fotvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Cecilias hud & fotvård och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Cecilias hud & fotvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-134202.

.

De som är på något sätt har med Cecilias hud & fotvård är Bengtsson, Eva Cecilia som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cecilias hud & fotvård har 571124-XXXX som sitt organisationsnummer.