Felix Schultze Utbildning

Hallands län

Information

Felix Schultze Utbildning är ett företag som finns i Halmstad. I Felix Schultze Utbildning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schultze, Reinhard Felix som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Felix Schultze Utbildning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Felix Schultze Utbildning på telefon 070-3668956.

Utbildningsverksamhet inom naturvetenskap och teknik och därmed förenlig verksamhet. Produktion av läromedel och kursmaterial och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning och försäljning av fotografier och bilder och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Felix Schultze Utbildning av bolagstypen Enskild firma.

Felix Schultze Utbildning är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Felix Schultze Utbildning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och Felix Schultze Utbildning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Felix Schultze Utbildning så är det följande:

Felix Schultze Utbildning har 580111-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.