Glassbiten Eketånga

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Glassbiten Eketånga är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Glassbiten Eketånga är ett av dem. Statusen för Glassbiten Eketånga är att Bolaget är aktivt.

Glassbiten Eketånga är ett Enskild firma och skapades 1998-12-23. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Glassbiten Eketånga ska trivas.

Glassbiten Eketånga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Glassförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Glassbiten Eketånga är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Glassbiten Eketånga och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Glassbiten Eketånga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-37773.

.

De som är på något sätt har med Glassbiten Eketånga är Almqvist, Elizabeth Birgitta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Glassbiten Eketånga har 580423-XXXX som sitt organisationsnummer.