Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna

Hallands län

Information

Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna är ett företag som finns i Halmstad. I Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna finns det lite olika personer som är förknippade och det är Myhran, Renée Ulfsdotter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna på telefon .

Naprapati, akupunktur, massage och kurser.

Idag är Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna av bolagstypen Enskild firma.

Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-28 och Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna så är det följande:

Halmstadnaprapaten-Hälsans hus & Företagsnaprapaterna har 580531-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.