Stall Distans

Hallands län

Information

581031-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stall Distans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Distans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Stall Distans finns i.

Stall Distans har varit registrerat sedan 1997-11-27 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Distans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Stall Distans är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stall Distans är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Distans så kan ni göra det på telefon genom 035-172003 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av stallplatser, ridutbildning, försäljning av foder, hästuppfödning, turridning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Distans och det är Steisjö, Ulf Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,