Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg

Hallands län

Information

Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg har haft sedan 2000-05-15. Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-121288.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg har idag 581214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg

Kundanpassad inredning och miljö i funktionell konstform för privat och offentlig utsmyckning samt därmed förenlig verksamhet. Service och underhåll av båtar i fritidsflottan samt därmed förenlig verksamhet.

I Tusenkonstnär'n Bengt Lagerberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerberg, Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .