Mats Fredman Racing

Hallands län

Information

590217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mats Fredman Racing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Fredman Racing är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Mats Fredman Racing finns i.

Mats Fredman Racing har varit registrerat sedan 2000-08-25 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Fredman Racing så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

Mats Fredman Racing är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Mats Fredman Racing är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mats Fredman Racing så kan ni göra det på telefon genom 035-42524 eller genom brev på följande adress:

Motorsport, handel med och reparationer av fordon och trädgårdsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Fredman Racing och det är Fredman, Mats Stefan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,