Johansdal Data och Ekonomi Konsult

Hallands län

Information

Johansdal Data och Ekonomi Konsult är ett företag som finns i Halmstad. I Johansdal Data och Ekonomi Konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomkvist, Gunvi Marita som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johansdal Data och Ekonomi Konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johansdal Data och Ekonomi Konsult på telefon 070-8115715.

Konsultverksamhet inom redovisning. Handel och konsultverksamhet inom data och ekonomi samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johansdal Data och Ekonomi Konsult av bolagstypen Enskild firma.

Johansdal Data och Ekonomi Konsult är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Johansdal Data och Ekonomi Konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Johansdal Data och Ekonomi Konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johansdal Data och Ekonomi Konsult så är det följande:

Johansdal Data och Ekonomi Konsult har 590610-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.