Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad

Hallands län

Information

590627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad finns i.

Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad har varit registrerat sedan 2002-12-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad så kan ni göra det på telefon genom 035-220519 eller genom brev på följande adress:

Montering av kök och badinredningar delvis ytbeklädnader såsom kakel-klinker, värme golv.

Det finns olika personer som har en koppling med Interiör-Montage Kök & Bad Halmstad och det är Kristiansson, Ulf Roland som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,