Sammanfattning kväll och natt

2018-02-19 06:00:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Godmorgon. Enligt länsvakthavande befälet i region har det vati en lugn polisär natt. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och Hans Lippens och till kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Christer Fuxborg

180218 kl 21:32. Halmstad, falsklarm
På Spenshults är det boende som eldar med tändare under branddetektorerna så brandlarmet aktiveras. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Ingen grips men anmälan skrivs rörande falsklarm.


180219 kl 00:16 Falkenberg. Ratt/drogfylleri

På Länsväg 767 vid Slätten stoppas och kontrolleras en bilförare. En person medtas för kroppsbesiktning och vidare utredning.


Kl 01:35 Varberg, skadegörelse

Anmälaren ringer till polisen att det är en person på Krabbes väg vid en fastighet som krossat entrérutan och därefter gått in i fastigheten.
Flera boende vaknar av oväsendet och polis larmas till platsen. Mannen lämnar sedan fastigheten och går i riktning söderut från adressen.  Vänder åter och är vid fastigheten när polis anländer.
Mannen grips och misstänks för skadegörelse. Innan mannen förs till polisstationen får de köra honom via sjukhuset för omplåstring av sina skador han fick i samband med skadegörelsen.
Anmälan skrivs rörande skadegörelse.

Se händelsen på polisen.se